22/05/2015 12:41 · blogg, hverdag, lister

50kg lettere

DRfk09KcmNG92tBJQQ7sjRWDE5mijqMQ6I-_zueYlEE

med ett ble alt lysere. himmelen, øynene, fremtiden. det føles som om jeg er 50kg lettere, og på jobb i går fløy jeg rundt med mine resterende 6. energien jeg ikke hadde, men trengte, når det var på sitt mest hektiske fant plutselig sin besøkelsestid idet siste oppgave ble levert. det er litt som depresjon, man glemmer hvordan det føles før man faktisk står oppi det. all eufori til side; noen spurte om jeg kunne skrive en liste om fremtidige innlegg, og svaret er ja! ingenting er satt i stein, men jeg tenkte jeg kunne legge ut titlene på alle kladdene jeg har. 60% av kladdene er bare titler, og ikke alle har et fastsatt tema engang. noe vagt altså, men det hadde vært utrolig kjekt å få tilbakemelding på om noe virker interessant!

*immobiliare (italiensk mafia, gudfaren)

* womenomics (plan for å redde japan fra økonomisk og demografisk undergang)

*jurassic park, bambi, star wars (cgi, fargekorrigering og nostalgi)

* jenner and the necessity of categories (hvorfor er det så viktig å vite om vedkommende er en han eller en hun, lesbisk eller hetero?)

*vakuum

*chrysanthemum

*drunken boxing

*amerikansk populærkultur; japansk ripoff?

*disney vs. studio ghibli

*goblin: masters of soundtrack

*troll (som lurker på nettet)

*plastisk kirurgi i sør-korea

jeg er også veldig åpen for forslag til tema. kommenter, eller send meg en melding.

bilde tatt av ellen støkken dahl

Kommentarer er skrudd av for 50kg lettere