20/05/2015 15:45 · hverdag, lister

huskeliste

jeg elsker som nevnt å skrive lister over hva jeg skal gjøre, for så å kunne stryke dem ut. dette gjelder ikke bare nødvendige gjøremål, men også saker som er morsomme; saker som jeg ikke får tid til i perioder med mye jobb og studier. etter jobb kan jeg være så sliten at jeg bare stirrer i veggen, og når jeg skal legge meg klarer jeg ikke lese noe annet enn rocky. i eksamensperioden sitter jeg gjerne og dagdrømmer over alt jeg ikke har mulighet til å gjøre (som nå), og når siste eksamen endelig er over er jeg som oftest så fortumlet og sliten at jeg ikke husker hva livet mitt var før eksamen. av den grunn har jeg skrevet en kort liste over hva jeg må huske å gjøre dagene derpå:

goldfinch1

lese: 1. endelig lese ferdig the goldfinch av donna tartt 2. og galapagos av kurt vonnegut 3. lese ferdig alle de andre påbegynte, halvleste bøkene i bokhylla (kanskje) 4. frivillig lese noe av det pensumet jeg aldri leste før eksamen (kanskje) 5. begynne på jødehat av eriksen, harket og lorenz

master

se: 1. capitalism: a love story av michael moore 2. the day after tomorrow, fordi det er elleve år siden jeg sist så den + jake gyllenhaal 3. sesong 4 + 5 + 6 av sex and the city på fransk 4. drunken master, ung jackie chan viser magiske egenskaper ved alkoholkonsum 5. bronenosets potemkin, fordi den har vært på lista mi for lenge

galapagos

høre: 1. noe nytt. hører kun på alex och sigge, radiolab og keaton henson i disse dager. kan noen komme med forslag om hva jeg burde høre på i sommer? av musikk helst.

potemkin

gjøre: 1. bli ferdig med franskkurset mitt på nett 2. rydde og sortere det jeg har lagt til side for å lese ved en «annen anledning» 3. lage god mat (maten jeg lager nå smaker forferdelig. hvordan er det mulig for brie og asparges å smake så vondt sammen?) 4. ligge ute på gresset i bakgården, satser på sol 5. jogge ut til huk og hoppe i havet

(bare 2 dager til!)

3 kommentarer
 • hanne 20/05/2015 17:08 at 17:08

  hva om du skriver en liste over hva du skriver om i bloggen? fremtidige innlegg liksom? :)

  • karen 20/05/2015 18:31 at 18:31

   jo!

 • violet 20/05/2015 16:36 at 16:36

  lytt til aurora aksnes!