01/05/2015 16:21 · blogg

new beginnings/champagne

58557db80a8dcebbbf13d9927a2e6426

«nye begynnelser» er januar. det er et inspirerende sitat over en himmel full av stjerner, det er de aller siste sigarettene og det er gnagsår fra nye joggesko. men det kan også være februar, eller august om en vil. det trenger ikke være tredemøllekøen andre januar; en ny begynnelse er når som helst.

denne bloggen er en ny begynnelse. den skal ikke handle om meg og min hverdag, men om kultfenomen og populærkultur. jeg skal skrive om ting som fascinerer meg, som for eksempel plastisk kirurgi i sør-korea, de kvinnelige protagnistene i hayao myiazakis filmer og gamle skrekklassikere.

ferdig grå mindre

høsten 2014 ble jeg ferdig med en bachelorgrad i kultur og kommunikasjon på uio, og fra der tar jeg med meg en kjærlighet for diskursanalyse og mary douglas’ teori om dirt as a matter out of place. noen av innleggene kan hende beveger seg mer mot akademia, mens andre er litt lettere tilgjengelige. legg meg til på bloglovin for å følge med videre!

i kveld sprettes en flaske med sprudlevin til ære for bloggen og for nye begynnelser <3

bilde: pearlkindagirl.tumblr.com

1 kommentar
  • helene 01/05/2015 17:17 at 17:17

    gleder meg til å lese mer!