01/05/2015 14:31 · blogg

vinner av bloggdesign

kvquote

i mars skrev mariell på bloggen sin at hun ville gi bort et gratis bloggdesign: jeg vant! jeg skrev en ganske lang begrunnelse på hvorfor jeg ønsket å vinne, her er et lite utdrag.

“Kjære Mariell,

(…) Tittelen på bloggen er “You’re A Genius All The Time”, et sitat av Jack Kerouac, og tanken bak er at alt man produserer, skriver og tenker innehar et potensiale. Man er simpelthen et geni hele tiden, man kan gjøre hva man vil om man bare tør. Å være kreativ er også en måte å utvikle seg selv som person, og jeg ønsker å leve etter Kurt Vonneguts ord: “To practice any art, no matter how well or badly, is a way to make your soul grow. So do it.”

Jeg ønsker så gjerne litt starthjelp fra deg Mariell (…) Jeg har i grunn allerede vurdert å ta kontakt med deg for hjelp med design, men fordi jeg har vært så ekstremt usikker har jeg ikke kommet så langt enda. Men denne sjansen kan jeg så absolutt ikke la gå fra meg (…) En fin blogg er i alle fall et fint første steg mot et nytt prosjekt, et nytt kapittel i livet.

God søndag!”

you’re a genius all the time startet egentlig allerede i 2010 med et fanzine som jeg og en venninne lagde. vi var høyst påvirket av beat-forfatterne og stream of consciousness, og resultatet ble en liten sak på 10 sider med tekster som «dverghest eller?», «survival guide for sad girls» og «runkesiden» med bilder av hva vi mente var de mest sexy mennene på den tiden: kristopher schau og jørgen munkeby. jeg tror vi solgte rundt 30 stykk, og med et opplag på 100 betyr det at jeg har en full boks med fanziner liggende i kjelleren. (så om noen tilfeldigvis ønsker seg et eksemplar så kan vi sende det i posten for en liten slump og nesten ingenting + frakt!)

fem år senere fikk jeg en idé om å lage en podcast med samme venninne, men på grunn av tidsklemma ble det ikke noe av. da bestemte jeg meg heller for å blogge under samme navn, alene, mens venninnen min, ellen støkken dahl, driver med seksuell opplysning for ungdom på bloggen underlivet sammen med nina d. brochmann. underlivet avkrefter myter om sex, prevensjon og intimbarbering, og jeg kan anbefale den til alle kjønn uansett alder! en presentasjon av hva you’re a genius all the time skal handle om kommer i et eget innlegg.

bloggen har i alle fall blitt utrolig fin, takket være mariell. jeg har lest bloggen hennes hjartesmil i mange år, og det er fortsatt litt uvirkelig for meg at denne fantastisk talentfulle kvinnen har gitt meg dette bloggdesignet helt gratis. mariell fikk en lang og detaljert liste over hvordan jeg ønsket at bloggen skulle se ut, og hun har klart å materialisere akkurat hva jeg ønsket. jeg kan ikke få takket henne nok for dette <3

bilde: sundaymorningproject.blogspot.no/2014/02/a-quote-from-kurt-vonnegut.html

2 kommentarer
  • Annika 01/05/2015 18:38 at 18:38

    ELSKER hvordan blogen ble seendes ut!
    Kjempemisunelig.

  • ts.elle 01/05/2015 18:03 at 18:03

    Mariell er så flink! Kjempefint design.